Hur går det till? 

Vi har en enkel process för att beställa, avtala och betala. Bara skicka oss information om det boende som städningen gäller och planerat flyttdatum alternativt önskat datum då städningen behöver utföras. Vi svarar med pris, möjliga tider och pris. 

Efter det byter vi kontaktuppgifter och bestämmer tid och hur nycklar och liknande ska hanteras och efter kontroll av er eller av er utsedd person så betalar ni tjänsten. 

Enkelt och smidigt. Våra kunder säger ofta att just smidigheten var väldigt skön i och med att det är mycket att göra med det nya boendet och man vill inte lägga så mycket tid på denna del i processen. 

 

Förberedelser 

Vad behöver ni förbereda för att vi ska kunna städa, är kanske en fråga? 

Förr i världen behövdes spisar flyttas och badkar förberedas men idag gör vi faktiskt allt detta själva, så om det inte är av intresse för er att till exempel dra fram spisen (kanske vill ni det för att se om något ligger där som ni vill ha med till nya boendet) så behövs det inte göras av er. Moppa trägolv

Ni kan alltså fokusera på er flytt och bara ge oss en nyckel om det är vad som avtalas. Vi kommer att kontakta er då städningen är utförd och vi önskar att ni besiktigar städningen. Det är heller inget krav men för er skull rekommenderar vi det. Givetvis kan vi också avtala en tid ifall ni inte vill lämna ifrån er en nyckel. 

Vi har ett mycket gott rykte, titta gärna på våra recensioner. Vi är snabba och noggranna och våra kunder säger ofta att vi också är vänliga och bra på att kommunicera. Tveka inte att kontakta oss enligt ovanstående så tar vi det därifrån! Välkommen!